Over Deurhangersbedrijf de Lange

Deurenhangersbedrijf de Lange heeft in 2010 de overstap gemaakt van traditioneel deuren schaven en bewerken naar digitale bewerking.

Overstap naar digitale bewerking

Eén van de medewerkers gaat met een meetinstrument de deuren één voor één inmeten, de gegevens worden vanuit het meetinstrument opgeslagen op de computer. Met behulp van de hang en sluitwerklijst word bepaald welke bewerkingen er aan de deur moeten geburen. Deze gegevens worden naar de CNC gestuurd, die vervolgens aan de hand van een barcode met uniek deurnummer de deur pas maakt en alle bijkomende bewerkingen als scharnierkrosingen, slotkasten valdorpels e.d. uitvoert.

Traditioneel Schaven

Dat we overgestapt zijn op de CNC machine houdt niet in dat we geen deuren meer traditioneel schaven. Zeker bij particuliere klanten maar ook op de ‘kleinere’ bouwprojecten vinden ook wij het mooi om de deuren bij u thuis pas te maken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Onze CNC Machine

Onze CNC machine is Biesse Rover C., een freesmachine waar we, nadat we de deuren digitaal hebben ingemeten, kant en klaar op pas maken.

Dit houd in; de scharnier krozingen, slotkasten, inbouwdrangers, 3-punt sluitingen, valdorpels, krukgaten, cilindergaten, eigenlijk alle bewerkingen die nodig zij om een deur op de juiste manier te hangen. Zonder daar nog veel werk aan te hebben op de werkvloer zelf.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op